2019-10-11

I tisdags den 8 oktober gick den nationella konferensen Dopning idag -inom idrott och samhälle av stapeln. En fullspäckad dag med gedigen talarlista och spännande intervjuer på scen. Vi fick bland annat ta del av ny forskning från Högskolan i Gävle, höra om Tullverkets beslag samt lyssna till Thomas Erikssons historia som tidigare AAS-brukare. 100% Ren Hårdträning och PRODIS stod som huvudarrangör för dagen tillsammans med Professor Arne Ljungqvist Anti-Doping Stiftelse och Svensk Antidoping. Stort tack för en givande dag!

Professor Arne Ljungqvist inledningstalade om anti-dopingarbetets historia.

Johan Öhman diskuterade dagens kroppsideal och rådande skönhetshets.

Thomas Eriksson intervjuad på scen av dagens moderator Jonas Karlsson.

Även Sebastian Samuelsson blev intervjuad på scen.

Publiken fick ta del av många intressanta presentationer, däribland Christine Helles presentation om riskerna med kontaminerade kosttillskott.

Sebastian Samuelsson och Professor Arne Ljungqvist, båda nöjda efter en lyckad konferensdag.