2019-11-14

 

Gålöstiftelsen har valt att stödja Arne Ljungqvists stiftelse och rörelsen Pure For Sure.  Pengarna ska användas för spridning av utbildningsmaterial, med målet att öka förståelsen kring riskerna med kosttillskott för unga i socialt utsatta områden av Stockholm.

-Gålöstiftelsen har stöttat utsatta barn i Stockholm sedan 1830, nu kommer fler barn och ungdomar i utsatta områden få tillgång till förebyggande digitalt utbildningsmaterial. Vi känner en stor glädje att stärka Arne Ljungqvist Anti-Doping Stiftelse och rörelsen Pure For Sure i arbetet att uppmärksamma dopningsproblematiken och arbeta förebyggande mot dopning i samhället säger Ingemar Persson, generalsekreterare för Gålöstiftelsen.

– Vi är mycket glada över stödet från Gålöstiftelsen och ser det som ett viktigt bidrag i vårt arbete att sprida kunskap om dopning, oavsiktlig dopning och riskerna med vissa kosttillskott till ungdomar i socialt utsatta områden runt om i Stockholm. säger Christina Lidén, VD Arne Ljungqvist Anti-Doping Foundation AB.