2021-11-15

Nu stärker Pure For Sure vårt samarbete med Sebastian Samuelsson ytterligare, tillsammans med Sun Maid och Sebastian Samuelsson kommer vi ha möjlighet att sprida vårt digitala utbildningsmaterial till ännu fler skolor och idrottsklasser under vinter/våren 2022. Det är vi så glada för! Sebastian Samuelsson är sedan länge Pure For Sure-ambassadör och vi är så stolta och glada över att vårt samarbete nu blir ännu starkare. Sebastian har bortsett sina idrottsliga bravader blivit en stor förebild i sitt ställningstagande mot fusk och doping, något han fick Sportspegelnpriset för under Idrottsgalan 2020. Han är även medlem i Professor Arne Ljungqvist Antidoping Stiftelses Advisory Board. För tidigare samarbeten med Sebastian, lyssna bland annat på vårt poddavsnitt från 2018 här. 

Sebastian Samuelsson. Foto: Per Danielsson, 2021.11.14, Idre.

 

Gör som Sebastian och bli Pure For Sure-ambassadör du också, mer information om hur du går tillväga hittar du här.