2022-04-12

Foto: Polismyndigheten/SVT arkivbild.

Under två kvällar gjorde ett femtiotal poliser besök på 25 olika gym i Stockholm, en insats som resulterade i 21st misstänkta dopningsbrott. Dopning är inte bara ett problem inom idrotten, utan allt mer vanligt i gymmiljö och bland motionärer. Läs hela nyheten här. Därför arbetar vi på PURE FOR SURE för att öka kunskapen om riskerna med dopning, för att färre unga ska lockas testa.

För att lära dig mer om varför dopning är problematiskt och rent av onödigt kika in våra filmer i serien Dissa steroider här. 

Vill du också ta ställning för ren träning utan fusk? Bli ambassadör du också! Det gör du genom att anmäla intresse här, du får då tillgång till vår digitala utbildning och verktyg att sprida du kunskap vidare till fler.

Tillsammans tar vi ställning för träning utan olagliga preparat!